Camera+ afgeprijsd naar 79 cent en recent uitgebreid met 50 functies

Camera+ heeft recent een update gehad met 50 nieuwe functies en verbeteringen. De app is nu ook afgeprijsd naar €0,79 - dus voor de helft.

camera plusCamera+ is een van de beste fotografie-applicaties voor de iPhone. Je kunt de camera-applicatie van Apple zelf voortaan vergeten als app om dagelijkse foto’s te maken, want Camera+ biedt veel meer. Zo heb je diverse scene modes, 6x digitale zoom, allerlei effecten en de mogelijkheid tot het handmatig instellen van belichting en focus. Een paar dagen geleden kwam er een update uit met meer dan 50 nieuwe functies en verbeteringen. Het mooie is nu, dat de applicatie tijdelijk in prijs is verlaagd naar €0,79 (voorheen €1,59). Camera+ is bedoeld voor elk type fotograaf, van beginner tot gevorderde. Een van de handige functies is dat je de flitser van de iPhone als continu vullicht kunt gebruiken om foto’s van betere kwaliteit te maken. Ook is het makkelijk om met een tweede vinger de belichting en focus aan te passen terwijl je aan het fotograferen bent.

Er zit een crop-functie in waarmee je foto’s snel naar een gewenste beeldverhouding kunt bijknippen. Je vindt kaders en randen in de app om je foto’s nog iets extra’s te geven. En je kunt je creaties delen met anderen via Facebook, Twitter en Flickr. Bij de nieuwe functies benadrukt ontwikkelaar Tap Tap Tap de verbeterde performance en meer cameraknoppen, zodat je vrijwel overal vanuit de app een foto kunt maken.

Downloaden: Camera+ (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2011, 14:40
Categorie Apps
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.