RTL haalt iPad-website RTL Gemist offline

RTL heeft de iPad-website van RTL Gemist offline gehaald. Voortaan moet je de RTL XL-app gebruiken om programma's terug te kijken

RTL Gemist offlineAls je uitzendingen van RTL 4, RTL 5, RTL 7 of RTL 8 terug wilt kijken op je iPad, dan moet je dat voortaan verplicht doen met de applicatie RTL XL. De speciale iPad-website van RTL Gemist, die in april vorig jaar al beschikbaar was, is namelijk offline gehaald. “Ervaar RTL XL optimaal op je iPad”, is de tekst die nu op de website staat, met daarbij een link naar de App Store.

In de applicatie van RTL XL zijn helaas niet alle programma’s terug te kijken die op de RTL Gemist website stonden. Het worden er wel steeds meer. Toen de app werd gelanceerd kon je alleen nog wat fragmenten terugkijken, maar inmiddels zijn er hele uitzendingen te vinden in de applicatie. Volgens RTL zullen dit er in de toekomst nog meer worden.

Voor de gebruiker van de website is het wel even wennen dat ze nu verplicht moeten overstappen op de app. Op de website navigeerde je namelijk via de dagen van de week en het uitzendtijdstip naar je programma. In de RTL XL-applicatie staan alle programma’s in een carouselmenu en krijg je, als je het programma van je keuze hebt gevonden, een lijst met uitzenddagen beschikbaar, daaronder zitten dan weer de video’s zelf.

Downloaden: RTL XL (gratis)

Tipgever: Thomas Hoornstra

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2011, 12:22
Categorie iOS
Onderwerpen offline, offline lezen, rtl, website

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.