Cambium iPhone 6 dock

Cambium: stijlvolle iPhone 6-dock rolt je Lightning-kabel op

De Cambium op Kickstarter is een stijlvolle, minimalistische dock voor de iPhone 6 waar je een Lightning-kabel in kunt oprollen.

Cambium iPhone 6 dockApple heeft zelf geen officiële dock voor de iPhone 6 uitgebracht, waardoor het aan accessoiremakers is om een eigen alternatief te maken. Eén van deze alternatieven is de Cambium op Kickstarter. Deze iPhone 6-houder bestaat uit een rond stuk aluminium met daar bovenop een houten platform. De Cambium gebruikt een losse Lightning-kabel, maar die kun je in de dock oprollen. Hierdoor heb je nooit overmatig veel kabels op je bureau liggen.


De Cambium werkt met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, maar ook de iPhone 5, iPhone 5s en alle iPad Airs en iPad mini’s kunnen op de dock worden aangesloten.

Je moet het bij de Cambium wel echt doen voor zijn ontwerp: het is in principe een kleine, ronde houder voor je iPhone 6 waar een gewone Lightning-kabel uitsteekt. Voor 50 pond (64 euro) is de Cambium hierdoor wel wat prijzig – al krijg je hier de Lightning-kabel ook voor meegeleverd. De makers willen binnen iets meer dan een maand 10.000 pond inzamelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.