Buitenspel? De iPhone bewijst het in PSV’s iPhone-demo

PSV Media heeft een demo gemaakt met augmented reality, waarbij je via de iPhone kunt zien of een speler buitenspel staat. PSV maakte ook al een tablet-demo van het tijdschrift PSV Inside.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

voetbal buitenspelDe digitale afdeling van PSV is de afgelopen tijd bezig om filmpjes te maken over allerlei nieuwe ontwikkelingen. Zo lieten ze laatst al een demonstratie zien van een interactieve tablet waarop je het blaadje PSV Inside kunt lezen. Een ander mooi voorbeeld is hiernaast te zien: kijken of iemand buitenspel staat, dankzij augmented reality.

Op basis van Layar-technologie heeft PSV Media een demonstratie gemaakt met een iPhone, waarbij je via augmented reality kunt kijken of de speler buitenspel staat. Nu alleen nog een augmented reality-brilletje erbij, zodat de scheidsrechter het ook goed kan zien! Dat PSV Media deze demo’s heeft gemaakt wil natuurlijk niet zeggen, dat ze ook een werkende applicatie gaan opleveren. Wel is PSV al een tijdje actief met Layar.

Tipgever: Daan

NB: dit artikel gaat over een technologiedemo, niet over de voor- en nadelen van bepaalde voetbalclubs. Reacties waarin een voetbalclub wordt aangevallen, zullen worden weggehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2009, 17:35
Categorie Achtergrond
Onderwerpen augmented reality, layar, psv, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.