BOLT: externe iPhone-accu met ingebouwde stekkeraansluiting

De BOLT is een iPhone-oplader met ingebouwde accu. Je kunt de batterij daarom opladen zonder bijbehorende kabeltjes die je in de accu moet steken.

BOLTEen externe batterij is ideaal voor iPhone-bezitters met vakantieplannen, maar je loopt toch altijd tegen één wezenlijk probleem aan: je hebt de juiste kabels en adapters nodig om de accu later weer op te laden. De BOLT van Fluxmob poogt dit op te lossen door de stekkeraansluiting in de iPhone-accu te integreren. Je hoeft hem alleen maar uit te klappen om het geheel in een stopcontact te steken. Fluxmob zamelt geld in op Kickstarter om de BOLT te produceren.

In eerste instantie heeft de BOLT alleen een Amerikaanse stroomadapter, maar de makers beloven een internationale versie met extra opzetstukken voor bijvoorbeeld Europa te sturen naar alle backers als ze 88.000 dollar op Kickstarter inzamelen. Die kans is aanwezig: ze hebben op het moment van schrijven tegen de 70.000 dollar op zak, met nog vijf dagen te gaan. De accu heeft een capaciteit van 3.000mAh en kan ook gebruikt worden als gewone iPhone-oplader als je hem in het stopcontact laat zitten.

Om een BOLT te ontvangen moet je op Kickstarter minstens 65 dollar doneren. Je riskeert dan wel een Amerikaanse accu te ontvangen als het nieuwe doel niet wordt gehaald, maar je kunt altijd je interesse vlak voor het einde van het project terugtrekken als de 88.000 dollar niet gehaald is. Er wordt dan geen geld afgeschreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2013, 18:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen bolt, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.