bodyguardz-pure-crown-iphone

Bodyguardz maakt aluminium schermrand voor iPhone 6

Bodyguardz maakt The Crown, een aluminium schermrand voor de iPhone 6, waardoor het glas minder snel breekt en screenprotectors mooier op het scherm zitten.

De fraai gebogen glasplaat van de iPhone 6 levert een probleem op voor mensen die een screenprotector erop willen plakken. We reviewden eerder op iCulture al eens de screenprotector van Power Support, maar net als bij andere merken loopt de plakfolie niet door tot de rand van het scherm. Dat maakt het scherm alsnog kwetsbaar en gevoelig voor krassen. Bodyguardz probeert dat op te lossen met The Crown, een gepatenteerde schermrand van aluminium.

bodyguardz-pure-crown-iphone

Het werkt als volgt: je plakt de ScreenGuardz Pure-screenprotector op de iPhone. Vervolgens plaats je daar de Crown bovenop. De aluminium rand valt precies over het plakrandje van de screenprotector, zodat het niet los kan raken en dat het er strak en bijna naadloos uitziet. Volgens Bodyguardz hebben de gebruikers heftig gereageerd op het afgeronde scherm van de iPhone 6 (Plus) en het feit dat het scherm nogal snel kapot gaat als het op een harde vloer terechtkomt. Je kon dat risico verlagen door een stevige plakfolie op het scherm te plaatsen, waardoor het scherm minder snel in duizenden stukjes breekt. Maar zoals gezegd: een screenprotector past niet goed op het scherm omdat er een strook vrij blijft.

The Crown bestaat uit een rand, gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het past op een bestaande ScreenGuardz Pure-screenprotector van getemperd glas, die een groot deel van het glas bedekt. The Crown bedekt de rest. The Crown is verkrijgbaar voor de iPhone 6, iPhone 6 Plus en (jawel!) Samsung Note 4, want ook Samsung heeft toestellen met afgeronde schermen. Het accessoire wordt vanaf februari 2015 geleverd voor €30 (iPhone 6) en €34 (iPhone 6 Plus). Je kunt kiezen uit goud, zilver en zwart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2015, 8:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen bodyguardz, screenprotector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.