BluFit: waterfles met iPhone-app houdt bij of je genoeg drinkt

De BluFit is een waterfles met bijbehorende iPhone-app, die bijhoudt of je wel genoeg op een dag drinkt.

BLuFit kleurenWaterfles BluFit belooft het met behulp van een iPhone-app makkelijker te maken om je dagelijkse waterinname bij te houden. Bij iedere slok die je neemt wordt er via Bluetooth een signaal naar je iPhone verstuurd, waardoor de app exact weet hoeveel liter je op die dag al hebt genuttigd. Vervolgens kun je in de app instellen hoeveel water je op een dag wil drinken en zien hoe je inname over een periode van dagen, weken en maanden is veranderd.

BluFitDe BluFit maakt gebruik van Bluetooth 4.0, waardoor de waterfles alleen met een iPhone 4S en nieuwer kan verbinden. Daar staat tegenover dat hij het op een volle batterij zeven tot tien dagen volhoudt. De slimme waterflas krijgt een open API, waardoor ook andere gezondheidsapps je watergebruik kunnen loggen. Dat is handig voor bijvoorbeeld Fitbit-gebruikers die dagelijks hun waterinname met de hand kunnen bijhouden. Andere ontwikkelaars moeten dan wel eerst de API in gebruik nemen.

Je kunt op het moment de BluFit bestellen door op Indiegogo minstens 69 dollar te doneren. De fles wordt dan in maart 2014 je kant opgestuurd, mits de makers hun streedbedrag van 150.000 dollar weten in te zamelen.

https://www.youtube.com/watch?v=_07OtuQOlYE

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 19:01
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.