SideCar: iPad aan MacBook hangen met simpel tussenstuk

De SideCar is een handig tussenstuk waarmee je een iPad naast het scherm van je Mac kunt ophangen. De makers zamelen geld in op Kickstarter.

SideCarMet behulp van iPad-apps zoals Air Display kun je al langer de iPad als tweede scherm voor je Mac gebruiken, maar je moet dit tweede scherm dan wel op elegante wijze naast je Mac zetten. Kickstarter-project SideCar wil dit op een vrij simpele manier mogelijk maken. Door dit plastic hulpstuk aan de zijkant van je Mac te bevestigen kun je er een iPad aan ophangen. Volgens de makers blijft de iPad stevig genoeg hangen om lange tijd achter elkaar als monitor gebruikt te worden.

Er zijn twee versies van de SideCar verkrijgbaar. Het Vintage-model past op de zilveren MacBook Pro’s uit 2009 en later zonder retinascherm, terwijl de Deluxe-versie vereist is voor retina-MacBooks en de MacBook Air. Beide SideCars passen om alle iPads en de iPhone, maar MacBook Air-gebruikers wordt aangeraden alleen een iPad mini te bevestigen. Deze MacBook zou minder goed het gewicht van een grote iPad kunnen dragen.

Je kunt de SideCar bestellen door op Kickstarter minstens 12 dollar plus 10 dollar verzendkosten te doneren. Het project heeft nog tot 24 oktober om 21.000 dollar in te zamelen – een bedrag waarvan ze al bijna een kwart binnen hebben. Het geld wordt pas bij een succesvol en afgerond project van je creditcard gehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 18:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.