Bluelounge MiniDock: iPhone opladen zonder kabels

De Bluelounge MiniDock is een houder waarmee je je iPhone of iPod touch kunt opladen, zonder dat er een kabel nodig is. De oplossing is compact en ook geschikt als dock.

minidock“Vast alleen voor de VS”, denk je misschien bij het zien van de MiniDock van Bluelounge. Maar de fabrikant heeft rekening gehouden met iedereen – ook met Britse en Europese stekkers. De MiniDock is een houder die vastmaakt aan de stroomadapter die je standaard bij de iPhone krijgt. Daardoor heb je geen last meer van rondslingerende kabels.

De MiniDock zorgt ervoor dat je het zonder kabels kunt doen, waarbij de houder meteen een handig dock voor muziek, recepten, een timer of andere toepassing is. Het accessoire is nieuw en kost $19,95 per stuk. Er zijn drie uitvoeringen: US, UK en EU. Die laatste is bedoeld voor de Europese stroomadapters. Een verplaatsbaar ruggensteuntje (spacer) zorgt ervoor dat je apparaat altijd rechtop staat, ook wanneer je een iPod nano of iPod touch hebt en afhankelijk van de vraag of je een hoesje gebruikt.

bluelounge

https://www.youtube.com/watch?v=KK5jNuXt-oA&feature=player_embedded

Meer info: MiniDock
Tipgever: Bas via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2011, 21:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluelounge, dock, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.