bKey sleutelhanger accu

bKey: iPhone-batterij aan je sleutelbos voor noodgevallen

De bKey is een sleutelhanger met een ingebouwde, compacte iPhone-accu. Ideaal voor noodgevallen waarin je zonder stroom zit.

bKey sleutelhanger accuEen beetje iPhone-bezitter heeft inmiddels wel een externe accu, die je van dat extra beetje sap voorziet als de batterij vroegtijdig uitdroogt. Deze accu’s zijn alleen vaak wat onhandig. Wil je ze met je meedragen, dan heb je altijd een flinke broekzak of een tas nodig. De bKey biedt daarom uitkomst: deze accu is namelijk zo compact, dat hij niet veel groter is dan een sleutel. Hierdoor hang je hem makkelijk aan je sleutelbos en hoef je geen groot gevaarte met je mee te zeulen.

De bKey staat op Kickstarter, waar de maker 25.000 Canadese dollars (17.000 euro) wil inzamelen. Daar worden meerdere varianten van de bKey aangeboden. Heb je een iPhone 5 of nieuwer, dan bestel je voor 25 dollar (17 euro) één bKey. Zit je nog met een iPhone 4s of ouder? Dan kost de bKey 20 dollar (14 euro).

Met een capaciteit van 230mAh biedt de bKey dat kleine beetje stroom om je iPhone nog even te gebruiken. Dit is echter geen batterij die je volledige iPhone weer zal opladen. De iPhone 5s heeft immers een accu van maar liefst 1560mAh. Daarmee is de bKey een compacte oplossing voor noodgevallen. Handig, maar er zijn inmiddels ook andere compacte accessoires met een hogere capaciteit. De iPhone-cases van Mophie bieden bijvoorbeeld wel de kracht om een iPhone volledig te laden. Deze cases maken je iPhone dikker, maar hij past nog steeds gewoon in je broekzak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2014, 12:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.