Bitcoin-portemonnee Blockchain voor iPhone terug in App Store

Bitcoin-app Blockchain voor iPhone is terug in de App Store met een opgefrist ontwerp. Het is een van de weinige iPhone-apps waarmee je de virtuele valuta ook kunt uitwisselen.

BlockchainGoed nieuws voor Bitcoin-gebruikers: de populaire Bitcoin-portemonnee Blockchain is na een afwezigheid van enkele maanden weer terug in de App Store. In februari dit jaar verdween Blockchain plotseling uit de App Store. Apple had de iPhone-app verwijderd vanwege een ‘onopgelost probleem’, zo was het verhaal. Blockchain bestond toen al zo’n twee jaar en was met 120.000 gebruikers een van de populairdere Bitcoin-apps voor iOS. Met de terugkeer in de App Store heeft Blockchain een opgefrist ontwerp gekregen en ook zou door de ontwikkelaars gewerkt zijn aan betere beveiliging en gebruiksgemak.

Met de meeste Bitcoin-apps voor iPhone kun je de virtuele valuta Bitcoin alleen beheren. Blockchain is een van de weinige apps waarmee je bitcoin ook onderling kunt uitwisselen. Een andere app waarmee dat kan is Coin Pocket. Die verscheen afgelopen maand als eerste Bitcoin-portemonnee weer terug in de App Store. Apple beperkte lange tijd het gebruik van Bitcoin-apps. Beheren van je bitcoin-portefeuille was toegestaan, maar het uitwisselen mocht niet van Apple. Sinds kort is daar verandering in gekomen en daarvan plukken verschillende apps nu de vruchten.

Blockchain opgefrist Blockchain opgefrist

Via The Next Web

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2014, 21:03
Categorie Apps
Onderwerp bitcoin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.