Bijzondere conceptvideo van iPad 3

Aatma Studios heeft een conceptvideo gemaakt van de iPad 3. Daarin zijn bijzondere functies te zien, zoals NFC, een projector, holografisch scherm en koppelfunctie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad 3 concept aatma studiosNog geen week te gaan en we weten hoe de iPad 3 (of is het toch iPad HD, of misschien wel iPad 2X?) eruit komt te zien. Zoals altijd inspireert Apple talloze mensen om zich alvast een voorstelling te maken van het nieuwe apparaat. Aatma Studios maakte een conceptvideo van de iPad 3, zoals zij ‘m het liefst zouden zien. Aatma is gespecialiseerd in 3D-animaties en dat is te zien: een bijzonder mooi gemaakt filmpje dat net zo fanatiek bekeken zal worden als een eerder filmpje dat ze voor de iPhone 5 maakten. Dat werd 45 miljoen keer op YouTube afgespeeld.


Aatma liet zich niet beperken door voorspellingen en conventionele ideeën, maar koos voor een Retina Display van rand tot rand, interne magneten en een NFC-functie voor contactdozen transacties. Je kunt zelfs meerdere iPads aan elkaar ‘knopen’ om het beeld te vergroten. Er zit een projector in, een holografisch scherm… allemaal dingen die we waarschijnlijk niet bij de echte iPad 3 zullen zien. Maar je mag blijven dromen, toch?

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.