iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: naar welke iOS 7-functies kijk jij uit?

In iCulture peilt vragen we welke functies in iOS de meeste indruk op jou hebben gemaakt. Waar kijk jij in iOS 7 het meest naar uit?

ios-7-iphonesWe hebben op iPhoneclub al enorm veel artikelen over iOS 7 geschreven. Er zijn op dit punt nog weinig geheimen meer: in meerdere betaversies hebben we iOS 7 al kunnen bekijken. En in de serie iOS 7 uitgelicht hebben we de nieuwe software al vrijwel compleet binnenstebuiten gekeerd. Hoog tijd om daarom eens aan jullie, iPhoneclub-lezers, te vragen welke functie jou het meest bekoort. Kijk je uit naar de nieuwe antidiefstalfuncties? Of ben je dol op het nieuwe Bedieningspaneel? Automatische app-updates misschien?

Mocht je ondertussen de draad een beetje kwijt zijn geraakt, dan hebben we een goede opfrisser: je hoeft niet alle ‘iOS 7 uitgelicht‘-artikelen door te lezen, maar bent in één keer klaar met ons complete dossier iOS 7 of ons overzichtartikel: iOS 7 uitgelicht: iCulture legt alle vernieuwingen in iOS 7 uit.

Verwacht wordt dat Apple op het iPhone-evenement op 10 september de zogenaamde Golden Master van iOS 7 zal vrijgeven. De Golden Master is de uiteindelijke ontwikkelaarsversie en ook de firmware die op alle nieuwe iPhones zal staan. De daadwerkelijke beschikbaarheid van iOS 7 voor eindgebruikers is dan bijna anderhalve week later op 20 september, mits dat de datum is waarop de iPhone-verkoop start.

Naar wat kijk jij het meeste uit in iOS 7?

Deze keer een poll met behoorlijk wat opties. Omdat er zo’n 200 nieuwe functies in iOS 7 te vinden zijn was het ondoenlijk om alles veranderingen op te sommen, maar we hopen toch dat we de populairste opties hebben opgesomd. De poll is meerkeuze, maar beperkt tot maximaal drie opties.


Poll niet zichtbaar? Vul ‘m hier in!

Iedere dag een iPhone-poll

We gaan de komende dagen iedere dag vragen wat jij als iCulture-lezer verwacht van de aankondigingen op 10 september. Daarbij kan het gaan om de vingerafdrukscanner in de iPhone 5S, maar bijvoorbeeld ook om de nieuwe iPhone-kleuren waar we eerder vragen over hebben gesteld. Elke ochtend plaatsen we om 10:00 uur een verse poll en elke avond om 20:30 uur lees je de uitslag van de peiling van die dag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2013, 10:22
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iculture peilt, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.