Bendi is een flexibele arm voor je iPad

De Bendi moet een flexibele iPad-houder worden met een buigbare stang zodat je 'm in alle posities kan neerzetten. Voordat het zover is hopen de makers 25,000 dollar een investeerdersgeld bij elkaar te verzamelen.

Bendi iPad houder met flexibele stangBendi is het volgende Kickstarter-project dat is begonnen voor de realisatie van een toepassing voor de iPad. Na een kwast voor het touchscreen, een handsfree houder en een Microsoft Courier-achtige applicatie, is de Bendi een flexibele standaard waaraan je de iPad of iPad 2 kunt bevestigen.

Dankzij de flexibele poot kun je de standaard in elke gewenste positie bewegen, vergelijkbaar met bureaulampen die je bij een Zweeds meubelwarenhuis kan kopen. Bendi moet 25.000 dollar aan investeerdersgeld bij elkaar sprokkelen op uiterlijk 2 juni.

Wie meer dan 49 dollar investeert, helpt de heren van Sandpoint ID niet alleen vooruit, maar ontvangt ook een Bendi als ‘ie de productiefase haalt. Voor 10 dollar krijg je een gegraveerde insigne en wie meer dan 250 dollar in het laatje brengt, krijgt beide én een persoonlijk videobedankje van de makers.

De Bendi bestaat voor het grootste deel uit ‘gooseneck’ wat ook voor het flexibele deel van bureaulampen zorgt. De voet is een klem die je aan een tafelblad of een ander paneel kan bevestigen. De iPad wordt vastgehouden door een grote zuignap met een magneet in het midden. Zo moet de tablet op twee manieren, dus extra stevig, bevestigd zijn.

Investeren in de Bendi kan op Kickstarter. Als het beoogde productiebedrag niet bij elkaar wordt gesprokkeld, betaal je niks.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2011, 19:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.