ColorWare geeft de iPad 2 een ander kleurtje

ColorWare biedt de verfdienst nu ook voor de iPad 2 aan. Je kunt de behuizing, homeknop en allerlei andere onderdelen naar eigen smaak laten kleuren.

colorware ipad 2ColorWare is een bedrijf dat alle denkbare gadgets een nieuwe verflaagje kan geven. Zo ook voor de nieuwste tablet van Apple: ze hebben aangekondigd dat ze de iPad 2 nu kunnen voorzien van een andere kleur. Wil je een gekleurde iPad 2, dan betaal je vanaf $900 voor een 16 GB iPad met alleen Wi-Fi. Dit loopt op naar $1.100 voor het 64 GB-model. Voor de 3G-uitvoeringen betaal je tussen de $1.030 en $1.230, waarbij de tablet uiteraard inclusief is. Je bepaalt zelf welke kleur de behuizing, antenne, het logo en de homeknop moeten hebben. Elke combinatie is mogelijk, in hoogglans, parelglans of metallic verf.

Eventueel kun je ook voor $400 je eigen iPad 2 insturen, maar omdat het bedrijf in de VS gevestigd kan het verzenden een behoorlijke tijd in beslag nemen. Daarnaast is er nog een optie om je tablet te voorzien van een soft touch-coating, voor nog eens 55 dollar extra. Niet voor iedereen is het betaalbaar, maar je hebt dan wel een unieke iPad 2 die niemand heeft.

Meer info: ColorWare

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2011, 14:50
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.