Belkin Express Dock voor iPad houdt rekening met beschermhoezen

Belkin heeft de Express Dock voor iPad aangekondigd, een bureauhouder met Lightning-aansluiting voor iPhone en iPad.

belkin express dockBelkin heeft een nieuwe dock aangekondigd voor de iPad. De Express Dock is aanpasbaar, zodat je ook een iPad met beschermhoes goed in de houder kunt plaatsen. Het verwijderen van de case is dan niet meer nodig. Je kunt de iPad opladen en synchroniseren in deze bureauhouder. Een draaiknop zorgt ervoor dat de Lightning-aansluiting omhoog beweegt, zodat je het helemaal kunt aanpassen aan jouw situatie. Ook als je later een nieuwe beschermhoes koopt, pas je de dock daar makkelijk op aan.

belkin bureauhouderDe Belkin Express Dock is geschikt voor iPad 4,iPad mini, maar ook voor iPhones vanaf de iPhone 5 en de vijfde generatie iPod touch. Een meegeleverde 120 centimeter lange kabel is bedoeld voor het opladen via een stopcontact of op de computer aansluiten. De dock kost $59,99 via de Amerikaanse website van Belkin, maar Nederlandse handelaren zullen deze dock ongetwijfeld ook in het assortiment opnemen.

Het materiaal (aluminium) is zo gekozen, dat het goed past bij de metalen voet van de iMac. Wil je snel een dergelijke dock in huis hebben, dan kun je ook de Belkin Passive Dock voor iPhone 5 en iPhone 5s in huis halen. Die kost €35 maar je moet wel zelf een kabel meebrengen om te kunnen gebruiken. De niet-verstelbare uitvoering mét Lightning-kabel kost €49,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2013, 17:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.