Auris Skye maakt elke 30-pins speakerdock geschikt voor nieuwe iPhones

De Auris Skye is een vernieuwde versie van de Auris-ontvanger, waarmee je je oude speakerdock met 30-pins connector geschikt kunt maken voor AirPlay en DLNA.

auris skye witte speakerVorig jaar schreven we al over de Auris, een hulpstuk die je bestaande speaker geschikt maakt voor nieuwere apparaten. Heb je bijvoorbeeld zo’n behoorlijk dure Zeppelin-speaker met 30-pins aansluiting gekocht, dan is het zonde om die aan de kant te zetten. Met een Auris kun je de Zeppeling blijven gebruiken, zonder dat je de nieuwe uitvoering met Lightning-connector hoeft te kopen. Vorig jaar was de Auris al een succes en nu is er een vernieuwde uitvoering: de Auris Skye. Die maakt niet langer gebruik van Bluetooth, maar van Wi-Fi. Je kunt hem via Kickstarter aanschaffen voor $69 exclusief verzendkosten.

Kort gezegd is de Auris Skye dus een draadloze ontvanger voor je muziekdock of speakersysteem, zodat je muziek zonder kabels vanaf je iPhone, iPad, Android, Mac of PC kunt streamen. De Skye maakt gebruik van AirPlay of DLNA. De Auris Skye is er ook in andere kleuren, namelijk wit en titanium/zilver. Je sluit ‘m aan op de 30-pins dock en je hele muziekcollectie is daarna draadloos te beluisteren. Handig om voor weinig geld een dure speaker te upgraden naar hedendaagse technologie. iOS-apparaten en Macs maken gebruik van AirPlay om de muziek draadloos af te spelen. Heb je een Windows-pc of een Android-toestel, dan kun je de muziek via DLNA draadloos afspelen. Dit werkt ongeveer op dezelfde manier. Zoals op de foto’s te zien is werkt de Auris Skye op heel verschillende speakers.

Deze Auris Skye is een verbeterde versie van de ontvanger van vorig jaar. Sindsdien zijn er nog wel meer soortgelijke oplossingen op de markt gekomen, zoals de TuneBox.

auris skye

auris skye kleuren

auris skye ronde speakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2013, 20:11
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.