Fitbit werkt aan Fitbit Force: activiteitentracker met horloge

Fitbit werkt op het moment aan de Fitbit Force, een activiteitentracker voor om je pols met een ingebouwd horloge.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Fitbit Force 1Fitbit gaat binnenkort de Fitbit Force introduceren, een nieuwe activiteitentracker voor om je pols met een ingebouwd horloge. Dit ontdekte The Verge. De nieuwe armband lijkt erg op de Flex, maar heeft ook één interne wijziging: een ingebouwde hoogtemeter laat je bijhouden hoeveel trappen je op een dag bewandelt. Deze hoogtemeter zat ook al in de Fitbit One, een activiteitentracker die je in je zak kunt steken.

Fitbit Force 2De Force is nog niet door Fitbit aangekondigd, maar The Verge wist een paar afbeeldingen en informatie over de nieuwe activiteitentracker te bemachtigen. De nieuwe tracker zal worden verkocht voor $129,95, 30 dollar meer dan de Flex. Als we kijken naar de prijs voor de Flex in Nederlandse webshops, dan lijkt het aannemelijk dat de Force hier €129,95 zal kosten. Wanneer de Force zal worden uitgebracht is nog niet bekend.

Fitbit en Apple concurreren iets meer met elkaar met de komst van de iPhone 5s. Deze bevat namelijk een speciale M7-coprocessor, die op vergelijkbare wijze je activiteitendata kan meten en kan doorgeven aan apps. De Fitbit-trackers onderscheiden zich echter nog op een paar manieren. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om je slaapgedrag te meten en ze bieden een horloge dat om je pols trilt om je te wekken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2013, 15:47
Categorie Accessoires
Onderwerp fitbit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.