Pill-Plus-speaker

Beats onthult de Pill+ speaker met uitgebreide iOS-app

Beats heeft de opvolger van de Pill-speaker onthuld. De Pill+ speaker is gemaakt om met je mee te nemen, en kun je opladen met een Lightning-kabel.

Pill-Plus-speaker

Nu Beats onderdeel is van Apple, komen nieuwe artikelen van het muzikale bedrijf voortaan in Apple Stores te liggen. Dat geldt ook voor de zojuist aangekondigde Pill+, die nauw samenwerkt met je iPhone via een gloednieuwe app.


De originele Pill-speaker kwam meer dan drie jaar geleden op de markt en is in de tussentijd meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan. Hoog tijd voor een nieuw exemplaar dus, die voortborduurt op het ontwerp van het eerste model. Het ziet er wel een stuk strakker uit. De Pill+ is verkrijgbaar in wit en zwart en is iets groter dan zijn voorganger.

Lightningkabel om op te laden

De ingebouwde batterij moet het zo’n twaalf uur lang volhouden en gebruikt een standaard Lightning-kabel om weer opgeladen te worden. De Pill+ is vanaf volgende maand verkrijgbaar in Apple Stores en op de website van Apple voor $229,95, omgerekend zo’n 204 euro.

Pill-plus-app

De bijbehorende iOS-app van de Pill+ moet het enige hulpje zijn dat je nodig hebt om het maximale uit de speaker te halen. Zo kun je multi-room setups maken, twee speakers tegelijk gebruiken om het geluid te versterken en meer. De app is ook voor Android beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.