beats pill animatie

Nieuwe Apple-reclamespot: Siri begrijpt Beats niet

In een nieuw reclamespotje zijn Apple en Beats samen te zien: Apple's Siri vertelt een stel Beats Pill-speakers dat ze niet welkom zijn op Dr. Dre's feestje.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de overname van Beats officieel afgerond. Het is daarom tijd voor het eerste reclamefilmpje, waarin producten van beide merken te zien zijn. Maar iets is er misgegaan bij het maken van dit 30 seconden durende filmpje. Apple’s spraakassistent Siri en de speakers van Beats blijken elkaar niet te begrijpen. Het filmpje eindigt met de niet zo heel positieve woorden van Siri: “Sorry, I didn’t get that”.

beats pill animatie

In het filmpje zijn twee Beats Pill te zien, een Bluetoothspeaker die je in een rubberen houder kunt stoppen, zodat een soort mannetje ontstaat. De twee Beats-speakers praten enthousiast over de overname, waarna Siri de tip geeft dat Beats-oprichter Dr. Dre een feestje organiseert. “Ik moet mijn haar en nagels laten doen”, zegt de vrouwelijke Pill. De mannelijke Pill wil weten waar het feestje is, maar krijgt te horen dat het alleen op uitnodiging is. Als Siri de volgende vraag niet eens begrijpt, blijven de Pills gedesillusioneerd achter.

https://twitter.com/beatsbydre/statuses/495363203740618752

Het is onduidelijk wat Apple met dit filmpje wil uitstralen: het feit dat ze feestjes organiseren waar niet iedereen welkom is? Of misschien bedoelen ze ermee: nu Dre in Cupertino werkt, kunnen zijn oude vrienden beter wegblijven? Of zou het een wrang grap zijn over de mensen die bij Beats zijn ontslagen? Hoe dan ook, het filmpje ‘Today is the day. Invitation only’ is in een heel andere stijl dan we van Apple gewend zijn.

Update: Apple heeft vandaag ook nog een ander reclamespotje uitgebracht over de iPhone 5s. In ‘Dreams’ zie je hoe je dromen realiseert dankzij allerlei apps.

https://www.youtube.com/watch?v=cK4MYERlCS0

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2014, 12:47
Categorie Apple
Onderwerpen beats, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.