Beastgrip: bevestig DSLR-lenzen op je iPhone-camera

De Beastgrip is een universele houder waarmee je DSLR-lenzen op je iPhone of andere smartphones kunt bevestigen.

BeastgripMet een speciale iPhone-lens kun je al snel bijzondere foto’s maken, maar een beetje fotograaf heeft vaak ook al DSLR-lenzen in de kast liggen. De Beastgrip maakt het mogelijk om ook deze lenzen op je iPhone te bevestigen, waarna je met iedere gebruikelijke app foto’s kunt maken. De Beastgrip is wat lomp, maar met reden: de lenshouder werkt niet alleen in combinatie met iedere conversielens, maar past ook om een hoop andere smartphones.

Op de Beastgrip zitten vijf statiefhouders waarmee je de iPhone-lenshouder in alle gangbare posities op een statief kunt schroeven. De handvaten aan de zijkanten maken het mogelijk je iPhone met lens en al stevig vast te houden, zonder dat je met je vingers op het touchscreen zit.

De makers van de Beastgrip zamelen geld in voor de iPhone-lenshouder op Kickstarter, waar ze voor 2 november 25.000 dollar hopen in te zamelen. Op het moment hebben ze al dik de helft op zak. Wil je graag een Beastgrip, dan kun je 70 dollar plus 18 dollar verzendkosten doneren om in aanmerking te komen voor de hoes. Je krijgt hem dan in februari 2014 toegestuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2013, 17:00
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, dslr, kickstarter, lens

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.