Apple’s Bumper-case voor de iPhone

De iPhone 4 krijgt voor het eerst eigen hoesjes van Apple. De iPhone Bumper is een rubberen ring die je rondom de stalen schermrand aanbrengt. Daardoor is het minder gevoelig voor stoten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-bumperTijdens de WWDC 2010 kondigde Apple voor het eerst eigen hoesjes voor de iPhone aan. Ze zijn straks verkrijgbaar in zes kleuren: zwart, wit, oranje, groen, blauwgroen en roze. Zit iemand te wachten op hoesjes van Apple terwijl er straks honderden hoesjes van andere fabrikanten zijn? Waarschijnlijk helpt het officiële goedkeuringsstempel van Apple dat mensen er €29 (per stuk!) voor willen betalen. De Apple Bumper is in feite weinig meer dan een rubberen ring met een plastic strip, die je rondom de stalen rand van de iPhone aanbrengt.

Omdat de ring aan beide kanten uitsteekt kun je de iPhone op tafel leggen zonder kans op krassen. De voor- en achterzijde van de iPhone blijven onbedekt. Er zijn openingen voor oortelefoon en muteknop. Bij de lancering van de iPhone zullen de cases meteen beschikbaar zijn. Vlak daarna zullen er ongetwijfeld veel goedkopere Bumper-lookalikes van andere fabrikanten volgen.

bumper iphone

bumper iphone

bumper-case-iphone

De hands-on foto’s zijn gemaakt door AppAdvice.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2010, 14:18
Categorie Accessoires
Onderwerp apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.