Apple zoekt iPhone interface-designer

Apple is op zoek naar een Visual Designer voor de iPhone. Met een Bachelor of Masters in grafisch ontwerpen en twee jaar ervaring zou je best eens de gok kunnen wagen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

This is interaction designWe hebben al regelmatig aandacht besteed aan vacatures. Meestal ging het daarbij om helpdeskfuncties of crowdcontrollers die de toestoom van klanten in goede banen moesten leiden. Nu is er echter een kans, om echt iets bij te dragen aan het uiterlijk van de iPhone. De Mac OS X User Interface Group van Apple zoekt namelijk een Senior Visual Designer, die ervaring heeft met dynamische interfaces of animatie. Een uitzonderlijk oog voor detail komt ook van pas. Hoewel de functie-omschrijving aangeeft dat het gaat om het ontwerpen van “verschillende componenten van Mac OS” blijkt uit de titel dat het toch echt om de iPhone gaat: iPhone Visual Designer.

Toegegeven, zo’n baan is niet voor iedereen weggelegd, maar als dit de droombaan is waarvoor je graag naar Silicon Valley zou willen verhuizen, dan kun je altijd eens de gok wagen. Een Bachelor of Masters Degree in interactieve media, grafisch ontwerpen, animatie of soortgelijk is vereist, plus minimaal twee jaar ervaring met het ontwerpen van software-interfaces. Meer info over de vacature voor een iPhone Visual Designer is te vinden op de website van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2008, 22:47
Categorie Apple
Onderwerpen apple, interface, vacature, visual

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.