‘Apple wil Samsung Galaxy nog steeds in Nederland verbieden’

Apple zou er volgens Samsung nog steeds op uit zijn om de Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II en Samsung Galaxy Ace in Nederland te verbieden. Eerder slaagde Apple hier in, maar de telefoon mocht na een software-update weer verkocht worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Samsung Galaxy iPhoneApple wil alsnog een verbod in Nederland op de Galasy S, Galaxy S II en Galaxy Ace. Dit verklaart Samsung tegenover NU.nl. Apple slaagde er in een rechtszaak eerder al in om de Samsung Galaxy te verbieden in Nederland, maar nadat Samsung een software-update uitbracht kon de smartphone weer verkocht worden.

Het gerechtshof in Den Haag bevestigt dat er een beroep loopt in de zaak tussen Apple en Samsung. Details over dit hoger beroep zijn niet bekend: zo is het niet duidelijk wanneer het beroep precies is aangetekend.

Toen de Samsung Galaxy op 24 augustus 2011 werd verboden in Nederland, was dit op basis van één octrooi. Door de software van de smartphone aan te passen wist Samsung uiteindelijk de octrooischending recht te zetten, waardoor de Samsung Galaxy weer in Nederland verkocht kon worden. Volgens de rechter waren er geen andere octrooien geschonden door Samsung.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2012, 15:31
Categorie Apple
Onderwerpen apple, octrooi, patenten, rechtszaak, samsung

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.