Apple wil patentzaak tegen Motorola tijdelijk stilleggen

Apple heeft voorgesteld om de lopende patentzaak met Motorola Mobility voorlopig in de ijskast te zetten, totdat de overname door Google is afgerond. De zaak Motorola-Apple bij het ITC lag al stil vanwege pensionering van de rechter.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft met meerdere bedrijven momenteel rechtszaken lopen. Ook met Motorola Mobility, het bedrijf dat zal worden overgenomen door Google. Voorlopig staan die rechtszaken even on-hold tot de overname is afgerond, zo heeft Apple voorgesteld. Motorola gaat de patenten aan Google overdragen en kan ze daarom in deze zaak niet verdedigen. Zelfs als Apple wint voordat de overname rond is, zou Google de zaak opnieuw kunnen openen.

Er loopt nog een andere zaak, van Motorola tegen Apple bij de International Trade Commission. Die zaak ligt momenteel ook even stil, omdat de betrokken rechter inmiddels met pensioen is gegaan.

Dit artikel is met opzet beknopt gehouden, omdat het geen directe impact heeft op Nederlandse iPhone-gebruikers. Wie het volledige verhaal wil lezen kan terecht bij Foss Patents.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 11:04
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, motorola, patenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.