Levitatr: iPad-toetsenbord met omhoog rijzende toetsen

Het Levitatr-toetsenbord op Kickstarter heeft een slim trucje: druk je op een knop, dan klimmen all knoppen in het frame een stukje om hoog.

Levitatr Bluetooth KeyboardWanneer je de Levitatr-foto links bekijkt, zou je denken dat het niet meer dan een dikke glasplaat met getekende knoppen is. De toetsen bevinden zich namelijk op precies dezelfde hoogte als het frame waarop ze rusten. Druk je echter op de knop aan de linkerkant van het toetsenbord, dan zie je al snel wat het idee is: de knoppen groeien allemaal een stukje, waardoor er een ‘gewoon’ toetsenbord ontstaat. Het is één van de nieuwste projecten die op de website Kickstarter geld bij elkaar probeert te krijgen.

Levitatr Bluetooth KeyboardNaast het beschermen van de toetsen terwijl het toetsenbord mee op reis gaat, kunnen wij ons niet heel snel bedenken wat je aan de functie hebt. Het ziet er vooral heel gaaf uit. Het toetsenbord is in zijn basis gelukkig ook praktisch om mee te typen: de knoppen lichten op, zodat je ook in het donker er goed op kunt werken. Met een aluminium stand die onderin gehaakt zit kun je makkelijk je iPad er tegenaan zetten. Dit kan zowel in landschap- als portretmodus.

Het toetsenbord is nog niet verkrijgbaar. Op het moment is hij te bezichtigen op Kickstarter, waar de maker het geld bij elkaar probeert te sprokkelen om de productie te starten. Als je 79 dollar of meer doneert, kun je rekenen op een Levitatr-toetsenbord in je brievenbus wanneer het toetsenbord in productie gaat. Daar bespaar je 20 dollar mee, gezien de richtprijs 99 dollar zal zijn. Al moet je wel de 15 dollar aan verzendkosten naar Nederland meerekenen.

Lukt het niet om de beoogde 60.000 dollar te verzamelen, dan wordt jouw geld ook niet overgemaakt. Op het moment van schrijven is er al bijna 2.000 dollar op zak, met nog 41 dagen te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2011, 10:19
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.