lederen-hoes-iphone-5s

Apple verkoopt geen gekleurde iPhone 5s-hoesjes meer

Apple heeft de gekleurde lederen hoesjes voor de iPhone 5s uit de schappen gehaald. Alleen de zwarte iPhone 5s-case is er nog.

lederen-hoesje-iphone-5sLaten we het maar eerlijk zeggen: het lederen iPhone 5s-hoesje was geen groot succes. We reviewden de hoes toen de iPhone 5s op de markt verscheen en constateerden dat de lichte kleuren al na een paar weken onooglijk zijn geworden door vuil en vlekken. Vandaar dat we alleen de zwarte versie van de iPhone 5s-hoes konden aanraden. Apple heeft met de iPhone 6 op komst ook maar eieren voor z’n geld gekozen en alle kleuropties verwijderd uit de Apple Store. Voortaan kun je alleen nog de zwarte versie van de iPhone 5s-hoes bestellen.

Het hoesje kost nog steeds 39 euro en is voor die prijs redelijk z’n geld waard. Voorheen kon je ook kiezen uit lichtbruin, lichtgrijs, geel, blauw en rood. Maar al die gekleurde hoezen hadden hetzelfde probleem: omdat Apple voor onbehandeld leder zonder beschermlaagje had gekozen, trokken ze snel vuil aan.

lederen-hoes-iphone-5s-zwartBij de iPhone 6 en iPhone 6 Plus heeft Apple gekozen voor lederen en siliconen hoesjes. Die zijn een uitkomst als je de nieuwe behuizing van de iPhones niet zo mooi vindt, maar hebben (zoals altijd) als nadeel dat je iPhone nog groter wordt. De nieuwe hoezen zijn net iets groter en ook net iets duurder: de prijs is omhoog gegaan van €39 naar €45/€49 voor de lederen case. Wie dat teveel van het goede vindt, kan ook de siliconencase voor €35/€39 aanschaffen. De cases lossen meteen het probleem op dat de cameralens en stukje uitsteekt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2014, 22:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, case, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.