iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iphone 6 plus lens focus pixels

iCulture Vandaag: dit was maandag 15 september 2014

Vandaag op iCulture: antwoord op de vraag wie Anna is, afrekenen in de McDrive en een Nederlander op de Apple-website. En nog veel meer.

iphone 6 plus lens focus pixelsJe kon vandaag op iCulture terecht voor een bonte collectie nieuwtjes en verhalen. Zo achterhaalden we wie de Nederlandse man is die op de Apple Watch-pagina’s wordt genoemd. We keken naar ziekenhuizen die HealthKit gebruiken voor diabetesgevallen en zochten uit hoe het zit met bellen op de Apple Watch. Ook wierpen we vanochtend een eerste blik op Anna, een slimme thermostaat van Nederlandse bodem die al heel wat publiciteit heeft gekregen. Alleen wist niemand tot nu toe wat Anna nou precies was.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In iCulture Deals vind je een leuke deal met de Mophie-reservebatterij.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Buienalarm iPhone iOS 8

  • (afgebeeld) De regenmelding-app Buienalarm is voorzien van zowel een ‘iOS 7 als iOS 8′ uiterlijk, als we de App Store-omschrijving geloven. De applicatie is visueel strakker geworden, met slanke letters en een kaart die soepel in beeld komt als je de regentabel uit elkaar trekt.
  • Ook deze handige offline kaartenapp kreeg een iOS 8-interface update. Het schuifmenu werd strakker en daardoor overzichtelijker en ontwikkelaar Ulmon belooft een nieuwe informatielaag. Die kunnen we niet zo snel achterhalen.
  • Deze krachtige todo-app voor groepen heeft een verbeterd actiemenu bij items en statusberichten. Je kan die nu beide volgen en ontvolgen. Daarnaast kan je handig taken groeperen op datum, persoon en label, kan je labels zelf instellen en heb je maar twee taken nodig om taken aan te maken.
  • is eigenlijk al niet te kloppen op het gebied prijs/ kwaliteitverhouding – kijk maar naar onze test beste navigatie-apps op iPhone en iPad. Toch is het ontwikkelaar Scout gelukt. Je kan vanaf nu één landkaart gratis downloaden nadat je de app hebt aangeschaft. Verder zijn de kaarten bijgewerkt.
  • ondersteunt nu ook de Google Chromecast om video’s naartoe te sturen. Zo kan je zo ook op de televisie kijken zonder dat je een Apple TV hebt. Daarover gesproken: die ondersteuning werd ook onder handen genomen. Streamen naar de Apple TV moet beter gaan dan voorheen.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2014, 22:51
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.