Apple stelt iOS 7.0.5 beschikbaar met Chinese netwerkfix

Apple heeft iOS 7.0.5 beschikbaar gesteld. De update lost een probleem met netwerkinstellingen van de iPhone 5s en iPhone 5c in China op.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ios-705-iphoneApple heeft vanavond iOS 7.0.5 beschikbaar gesteld voor de iPhone 5s en iPhone 5c. De update bevat een kleine update voor netwerkinstellingen, gericht op gebruikers van de iPhone 5s en iPhone 5c in China. Toch kunnen ook Europese gebruikers van de iPhone 5s en iPhone 5c de update te zien krijgen. Op onze in Nederland gekochte iPhone 5s verscheen de nieuwe firmware als een 35,4MB klein updatebestand, dat over-the-air te installeren is.


Op een iPhone 5s en iPhone 5s uit de VS verscheen de firmware-update niet. Het lijkt erop dat de update alleen verschijnt op toestellen die last hebben van de netwerkbug. Als er nog nieuwe functies worden ontdekt in deze nieuwe firmwareversie, dan lees je dat natuurlijk meteen. Deze update verhelpt nog niet de problemen met spontane herstarts, waar veel gebruikers last van hebben. Apple had beloofd hiervoor een update uit te brengen.

Apple bracht in november 2013 iOS 7.0.4 uit, waarbij vooral verbeteringen in FaceTime waren doorgevoerd. Sindsdien zijn er diverse betaversies van iOS 7.1 voor ontwikkelaars uitgebracht, waarin ook designaanpassingen te vinden zijn.

ios-705-nederlands

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:08
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.