Twitter voor iPhone verbetert foto’s tweeten na update

Twitter voor iPhone en iPad kreeg een update die allerlei optimalisaties doorvoert met foto's. Bekijken, reageren en bewerken gaan beter.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Twitter voor iPhone en iPadDe officiële Twitter voor iPhone en iPad is voorzien van een nieuwe update die helemaal in het teken staat van foto’s. Voortaan heb je ook bij het antwoorden van een tweet snel je fotoalbum onder de knop, zodat je snel een foto bij een antwoord kan voegen. Het draaien en het uitsnijden van foto’s die je wilt plaatsen is eveneens beter gemaakt. Het gaat makkelijker dan voorheen. Daar houdt de update nog niet op.

Volgens Twitter zijn er verbeteringen doorgevoerd bij het tonen van foto’s in de app. Het lijkt erop dat daarmee wordt gehint naar de knoppenbalk onderin beeld, waarmee je ook bij het bekijken van een foto nog kan reageren, de tweet tot favoriet kan uitroepen of het bericht kan retweeten. Daarnaast gaat het vermelden van een gebruikersnaam terwijl je een tweet schrijft met een foto erin beter.

Twitter for iPhone afbeeldingDan zijn er toch nog wat aanpassingen die niet op de foto’s in de app slaan. Twitter voor iPhone en iPad hanteert een betere inlogverificatie en heeft weer een nieuwe manier toegevoegd om nog meer tweets tot je te krijgen. Daar was Twitter ook de laatste updates al fors mee bezig. Zo kon je op de timeline al horizontaal vegen naar de pagina Ontdekken en Activiteit. Nu is er een toevoeging die vooral opgaat voor Twitteraars die niet zoveel personen volgen. Als je alle nieuwe tweets in je timeline hebt gelezen, kan je de pagina naar beneden trekken om aanbevelingen voor tweets en personen vanuit Twitter zelf te lezen.

Downloaden: Twitter (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:32
Onderwerpen sociale media, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.