Apple niet op Apple Expo, maar opent wel winkel onder Louvre

Apple gaat een grote Apple Store openen onder de glazen piramide van het Louvre. Heiligschennis? Nee, want er is al een luxe winkelcentrum gevestigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Carrousel du LouvreGezien de naam Apple Expo zou Apple gewoon in Parijs aanwezig moeten zijn. Maar Apple laat dit jaar verstek gaan op het evenement dat van 17 tot 20 september in Parijs plaatsvindt. Organisator Reed Expositions is wel van plan om later deze week een aankondiging te doen. Apple zelf heeft ondertussen heel andere plannen: MacNN schreef afgelopen maandag al dat Apple een winkel in Parijs gaat openen. Het wordt de eerste Apple Store in Frankrijk en het komt op één van de drukste toeristische trekpleisters: onder de piramide van het Louvre.

LouvreDa Vinci Code-pelgrims die op zoek zijn naar de Heilige Graal kunnen meteen even een bezoekje Apple Store meepakken. Het wordt een winkel die twee verdiepingen beslaat en zo’n 700 vierkante meter groot is, vlak onder de bekende glazen piramide. Er was daar al een luxe winkelcentrum aanwezig, met de naam Carrousel du Louvre. Elk jaar komen zo’n 9 miljoen bezoekers naar de glazen piramide van het Louvre, zo schrijft onder andere One More Thing op basis van informatie uit de Franse krant Libération.

Dank, Michke en Daniël!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, expo, parijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.