Apple levert iPhone Battery Life Logging aan klagende klanten

Apple gaat een iPhone Battery Life Logging-profiel beschikbaar stellen aan klanten die klagen over de batterijduur van hun toestel. De gebruiker installeert het profiel, waarna alle gebruik van de iPhone in de gaten wordt gehouden over een bepaalde tijdsperiode.

battery logApple gaat een iPhone Battery Life Logging-profiel beschikbaar stellen aan klanten die klagen over de batterijduur van hun toestel. Dat blijkt uit informatie van de website HardMac. De gebruiker installeert het profiel, waarna alle gebruik van de iPhone in de gaten wordt gehouden over een bepaalde tijdsperiode.
Later kunnen supportmedewerkers dan bepalen wat de oorzaak is van de snel leegrakende batterij. Daarmee is ook meteen duidelijk of de batterij defect is of dat de betreffende gebruiker z’n iPhone gewoon absurd veel gebruikt.

Bijna al het gebruik wordt vastgelegd, van het opstarten van een applicatie tot het gebruik van Wi-Fi. Mensen schijnen de iPhone vaak als een computer te gebruiken: ze maken veel gebruik van internet, spelen games en bellen met vrienden waardoor ze de iPhone na een paar uur alweer moeten opladen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2009, 11:59
Categorie Achtergrond
Onderwerpen batterij, logboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.