‘Apple komt met verbeterde Smart Cover voor iPad 3’

Apple werkt naar verluidt aan een verbeterde SmartCover die, in tegenstelling tot het huidige model, de achterzijde wél beschermt.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

ipad-met-smartcoverJe kunt je iPad al beschermen met een veelvoud aan hoesjes en covers van allerlei fabrikanten, waaronder Targus die al iPad 3-cases naar de Amerikaanse winkelketen Best Buy zou hebben verscheept. Naar verluidt heeft ook Apple de afgelopen tijd niet stilgezeten. Apple zou een nieuw hoesje voor de nieuwe iPad 3 willen introduceren, dat geïnspireerd is door de Smart Cover die Apple voor de iPad 2 verkoopt.

Uit de video van afgelopen weekend, waarin de (vermoedelijke) onderdelen van de iPad 3 werden samengebracht, bleek al dat de huidige Smart Cover naar alle waarschijnlijkheid gewoon te gebruiken blijft. Het grote verschil met Apple’s nieuwe Smart Cover is dan ook dat deze, in tegenstelling tot de huidige variant, de achterkant van je iPad wél beschermt, zo stelt Jeremy Horwitz op het Backstage-blog van iLounge. iLounge is geen onbekende in het Apple-geruchtenwereldje en beschikte al in een vroeg stadium over details rond de nieuwe iPad.

Incase Magazine Jacket

Volgens de iLounge-redacteur lijkt het hoesje op de Magazine Jacket van Incase (zie afbeelding). Hij omschrijft het als een vouwbare Smart Cover met magneet aan de voorzijde en een achterzijde gemaakt van glasvezel die is voorzien van zogenaamd ‘PU/bicast’-leer. Het is volgens Horwitz alleen niet duidelijk of de nieuwe Smart Cover alleen voor de iPad 3 zal worden uitgebracht of ook met oudere modellen compatibel zal zijn.

Bij de iPad 3’s die vanuit China naar de winkels verscheept worden is tot nog toe naast de iPads ook een onbekend modelnummer (MC744LL/A) ontdekt. Er wordt gespeculeerd dat dit toebehoort aan een nieuwe Apple TV, maar wellicht is dit modelnummer bedoeld voor dit nieuwe iPad-accessoire. Apple introduceert de iPad 3 naar alle waarschijnlijkheid woensdagavond (19:00 uur Nederlandse tijd) tijdens een media-event in San Francisco.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 13:46
Categorieën Accessoires, Geruchten, iDevices
Onderwerpen beschermhoes, cover, gerucht, ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.