Apple Japan gaat weer Lucky Bags verkopen

Apple gaat in Japan weer Lucky Bags verkopen, tasjes waarbij je zo'n 300 euro betaalt voor een tas met onbekende inhoud. Soms zit er een MacBook Air, iPad of ander duur apparaat in. Maar hoesjes, speakers of oordopjes komen ook voor.

incase-lucky-bagApple gaat in Japan opnieuw Lucky Bags verkopen. De ruim 300 euro kostende tasjes zijn gevuld met onbekende cadeaus. Fukubukuro-tasjes zijn een traditie in Japan, waar winkeliers spullen met een flinke korting weggeven. Met een prijs van 33.000 yen is het nog steeds een risico of de inhoud van de tas de moeite waard is, al is bij Apple de kans klein dat je met overjarige troep wordt opgescheept. Eerder gaf Apple bijvoorbeeld een iPod touch, een iPod nano, iHome-speakers, Sennheiser-oordopjes en Griffin-hoesjes weg, maar er is ook kans dat er een MacBook Air, iPad of een ander duur apparaat in zit.

Op 2 januari om 8 uur ‘s ochtends lokale tijd start de verkoop en net als in voorgaande jaren worden er lange rijen Apple-liefhebbers verwacht, die in de rij staan om de tasjes te bemachtigen. De Lucky Bags zullen in ieder geval in de Apple Stores van Ginza en Shibuya worden verkocht; andere locaties zijn nog onzeker. Apple heeft al bevestigd dat ze de Lucky Bags gaan verkopen, maar de prijs en andere details zijn nog niet officieel naar buiten gebracht. Bijna alle grote winkelketens doen mee aan de Fukubukuro-traditie.

Meer info (Japans): apple.com/jp/promo/newyearspecial/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2011, 16:41
Categorie Apple
Onderwerpen apple, japan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.