Apple geeft iOS 7-testversie aan winkelpersoneel en inwoners Cupertino

Apple geeft winkelmedewerkers de mogelijkheid om iOS 7 te testen. Ook zouden inwoners van Cupertino zijn betrokken bij een test van iOS 7.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5 winkel appleApple heeft de betaversie van iOS 7 al beschikbaar gesteld aan medewerkers op het hoofdkantoor en externe ontwikkelaars. Vanaf deze week kan een select groepje winkelmedewerkers ook meedoen met de test. Medewerkers van de Genius Bar en winkelverkopers kregen een uitnodiging om OS X Mavericks en iOS 7 alvast te testen. Bovendien zeggen meerdere bronnen dat Apple ook van plan is iOS 7 te testen onder gewone gebruikers.

Er zouden plannen zijn om een bijeenkomst te organiseren op het hoofdkantoor van Apple, om aan lokale inwoners van Cupertino feedback te vragen over het design en de gewijzigde interface. In het verleden heeft Apple soortgelijke feedback-programma’s georganiseerd voor belangrijke nieuwe softwarefuncties. Het zou echter de eerste keer zijn dat feedback over een compleet nieuw OS wordt gevraagd. Mogelijk gaat het om gezinsleden van Apple-medwerkers, aldus twee bronnen.

Wat het testen onder winkelpersoneel betreft: deelname is volstrekt vrijwillig. Medewerkers moeten OS X Mavericks op hun eigen computer installeren en voeren de test in hun vrije tijd uit. Ze krijgen een mogelijkheid om feedback en ervaringen te delen. Verder zou Apple bezig zijn om een beta van OS X 10.8.5 op te leveren, een bugfix-update voor Mountain Lion.

os x mavericks

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:33
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.