Russische video toont mogelijk iOS 7 op iPad

Een Russische video toont iOS 7 op een iPad. De video laat de Muziek- en Video-apps zien, het Control Center (Bedieningspaneel) en Berichtencentrum.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios7 ipadApple heeft nog geen iOS 7-betaversie voor de iPad uitgebracht. Daardoor is er veel speculatie hoe iOS 7 er op het grotere scherm uit gaat zien. Dit weekend verschenen er screenshots die met een gehackte simulator in Xcode 5 waren gemaakt. Maar dat is nog niet the real thing. Makers van een nieuw verschenen Russische video beweren dat ze als eerste beschikken over bewegende beelden van iOS 7 op een iPad. De video is hieronder te zien. De Russen vertellen niet hoe ze de betasoftware op de iPad hebben kunnen installeren, waardoor er geen verificatie mogelijk is. Daardoor staat de geloofwaardigheid van de video nog ter discussie.

Toch geeft de video wel een goed beeld hoe iOS 7 er eventueel uit zal gaan zien op een iPad. Je krijgt het Berichtencentrum en Control Center (Bedieningspaneel) in volle glorie te zien. Wat bijdraagt aan de geloofwaardigheid is dat het flashlight-knopje in het Bedieningspaneel ontbreekt. Dat is logisch, omdat de iPad immers geen flitser heeft. De video laat ook apps zoals Muziek en Video’s zien, plus folderfuncties. Het is nog onduidelijk wanneer Apple een iPad-betaversie van iOS 7 beschikbaar gaat stellen aan ontwikkelaars. De aandacht ligt voorlopig alleen op het testen van de iPhone-versie.

russische video ios7 ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2013, 19:13
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerp ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.