Withings Pulse: activiteitentracker met hartslagmeter nu te bestellen

De Withings Pulse is een activiteitentracker met een ingebouwde hartslagmeter. Je koppelt de Pulse aan je iPhone via Bluetooth.

Withings PulseEen gebrek aan activiteitentrackers met iPhone-koppeling is er absoluut niet, maar dat belette Withings er niet van om ook met een alternatief te komen. De Withings Pulse is een stappenteller die je aan je riem of om je pols kunt bevestigen, die bijhoudt hoeveel je op een dag precies beweegt. Daarnaast houdt de bewegingssensor bij wanneer je diep slaapt en kun je een vinger tegen de achterkant duwen om je hartslag te meten. Het accessoire werd begin 2013 al aangekondigd, maar inmiddels kun je ook een pre-order plaatsen.

De Pulse synchroniseert in de loop van de dag automatisch met je iPhone. In de app wordt deze data in grafieken gegoten, die je een idee geven van wanneer je precies veel hebt bewogen en hoeveel calorieën je mogelijk hebt verbrand. De data die je meet kan worden gecombineerd met weegschaalinformatie, afkomstig van de weegschaal van dezelfde fabrikant. Zo weet je precies hoeveel calorieën je kwijt bent en wat je er ondertussen toch weer bij hebt gegeten.

Je kunt de Pulse in een clip of een armband steken, zodat je hem op meerdere manieren met je mee kunt dragen. Verwijder je beide hulpmiddelen, dan is de tracker compact genoeg om in je zak met je mee te dragen. Withings belooft dat de batterij het twee weken volhoudt, maar je hebt wel minstens een iPhone 3GS nodig om de informatie van de tracker uit te lezen. Het apparaatje is ongeveer even duur als concurrerende voorgangers: je kunt hem voorbestellen voor €99,95. Withings belooft de Pulse binnen een maand te versturen.

Meer informatie: Withings

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2013, 11:50
Categorie Accessoires
Onderwerp withings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.