Apple brengt nieuwe Smart Case voor iPad uit

Apple heeft een nieuwe Smart Case aangekondigd voor de iPad. Dit is een variant op de Smart Cover, maar met een bedekte achterkant. De Smart Case kost 49 euro en is gemaakt van polyurethaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad smart caseApple heeft vandaag een Smart Case aangekondigd voor de iPad. De 49 euro kostende beschermhoes is gemaakt van polyurethaan en is verkrijgbaar in zes kleuren: licht- en donkergrijs, roze, groen, blauw en rood. De aankondiging werd gedaan tijdens WWDC 2012, de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Apple in San Francisco.

Op de foto hieronder is te zien hoe de vorige iPad-hoes van Apple eruit zag, de Smart Cover. Die kreeg vaak als kritiek dat de achterkant van de iPad onbeschermd was, waardoor er krassen konden ontstaan.

Smart CoverDe nieuwe hoes van Apple biedt wél bescherming voor de achterkant en laat openingen vrij voor de muteknop, camera en oordoppenaansluiting. Er is ook een Apple-logo aan de achterkant aanwezig. Net als de Smart Cover is deze nieuwe hoes oprolbaar, waarbij de iPad automatisch in slaap- en waakstand gaat als je de cover opent en sluit. Je hebt de mogelijkheid om met lasergravering de hoes te voorzien van een persoonlijke tekst. De nieuwe Smart Case is te vinden op de accessoire-pagina op de Apple-website. In de Apple Store is de case inmiddels te bekijken en te bestellen.

De rode versie van de iPad Smart Case is een (PRODUCT)RED en dat betekent dat een deel van de opbrengst naar AIDS-onderzoek gaat. De lasergravering is alleen beschikbaar als je de hoes in de online Apple Store haalt. Net als bij de gewone Smart Cover kun je de houder in meerdere standen neerzetten, dus ook onder een schuine hoek om op het toetsenbord te kunnen tikken.

Meer info: Apple Store

kleuren ipad smart case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2012, 22:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.