Apple belaagt iPhone-gebruikers met ongevraagde reclame-popup

iPhone-gebruikers die hun telefoon wilden synchroniseren, werden opeens geconfronteerd met een schaamteloze pop-up met reclame voor de nieuwe multimediasuite iLife '08.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhoto popupiPhone-bezitters die de afgelopen dagen hun telefoon met de Mac wilden synchroniseren, kregen onverwachte verrassing voor hun neus: een pop-up waarin reclame wordt gemaakt voor de nieuwe versie van iLife ’08.

Nu is het zo dat er in iLife ’08 nieuwe functies zijn toegevoegd die ook voor iPhone-bezitters interessant zijn (zoals het versturen van foto’s naar de online Web Gallery), maar deze manier om eigen producten te promoten is wel heel agressief. Gelukkig staat er een vakje onderaan de pop-up waarmee je niet meer lastig wordt gevallen – tenminste wat iLife ’08 betreft. Reclames over .Mac en iWork komen er nog steeds doorheen. Wat ons vervolgens bij de vraag brengt: waarom heeft Apple geen online tekstverwerker en spreadsheet voor iWork gemaakt? Of in ieder geval iets waarmee je je documenten ook op de iPhone kunt bekijken?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 13:38
Categorie Apple
Onderwerpen ilife, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.