Mundu als webapplicatie op de iPhone te gebruiken

Er is een speciale versie van Mundu IM uitgebracht, waarmee je in de browser kunt chatten met contacten uit Yahoo, Google Talk, AIM en Windows Live Messenger. Een nieuw account aanmaken is niet nodig; Mundu IM werkt met bestaande inloggegevens, gewoon in de Safari-browser.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Mundu IMMundu IM, een webgebaseerde chatapplicatie, is nu ook geschikt voor de iPhone. Dat heeft ontwikkelaar Geodesic Information Systems bekendgemaakt. De Mundu IM: iPhone Edition is speciaal aangepast en kan de protocollen van Yahoo, Google Talk, AIM en Windows Live Messenger aan.

Mundu kan in het gat springen dat Apple zelf heeft gegraven, door iChat op de iPhone achterwege te laten. De oplossing heeft al een goede reputatie onder Windows Mobile- en Palm-gebruikers, waar het ook voor zakelijk mobiel chatten wordt gebruikt. Mundu IM for iPhone werkt (uiteraard) via Safari, waar je iphone.mundu.com in de adresbalk moet intikken. Een nieuw account aanmaken is niet nodig, je kunt gewoon inloggen met je bestaande MSN/Live Messenger- of ander type accountgegevens. De dienst is nog in betafase, dus hou rekening ermee dat nog niet alles probleemloos zal werken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:58
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.