Video toont knip- en plakmogelijkheid op de iPhone

Een iPhone-gebruiker met de naam Lonely Sandwich heeft een manier bedacht waarop je tekst op de iPhone kunt knippen en plakken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ClipboardKnippen en plakken van tekst via het klembord is nog niet mogelijk op de iPhone. Een gebruiker met de naam Lonely Sandwich heeft echter een manier bedacht waarop het wel zou kunnen werken: door het vergrootglas te gebruiken om de juiste lokatie te kiezen, waarna je met een tweede vinger op het scherm tikt om het klembord tevoorschijn te halen.

Eerst selecteer je het gewenste gedeelte, tikt met de tweede vinger op het scherm om naar het klembord te sturen. Daarna ga je naar de gewenste lokatie, hanteert opnieuw het vergrootglas en tiks opnieuw met een tweede vinger. Bij het plakken kun je kiezen uit meerdere items die op het klembord staan. Of Apple de knip- en plakoptie zo zal implementeren is nog maar de vraag. Feit is wel dat de oplossing van Lonely Sandwich best handig eruit ziet. In het filmpje is ook te zien hoe je gebruik kunt maken van de nieuwe functie van iChat, waarbij je je bewegende mond in het gezicht van iemand anders plakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 13:38
Categorie iDevices
Onderwerp knippen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.