AppEvent vanaf 1 juni van start met gratis Nederlands/Belgische apps

AppEvent gaat op 1 juni 2012 weer van start. Een maand lang zullen gratis apps van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars te krijgen zijn. Daarbij wordt dit jaar extra gelet op nieuw verschenen apps.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

appevent gratis appsHet Nederlands-Belgische evenement AppEvent gaat op 1 juni 2012 weer van start. Een maand lang zal er elke dag een andere app van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar gratis te downloaden zijn, met als doel om de deelnemende ontwikkelaars extra naamsbekendheid te geven. In totaal zullen er 30 apps worden weggegeven, waarbij er speciale aandacht is voor recent verschenen applicaties.

Afgelopen januari functioneerde de bijbehorende AppEvent-app nog niet helemaal volgens verwachting door stabiliteitsproblemen, maar ook daar is aan gewerkt. Versie 2.0 van de app wordt op dit moment afgerond en zal als alles meezit nog voor 1 juni in de App Store te krijgen zijn. Als er interessante apps tussen zitten, zullen we daar op iPhoneclub natuurlijk aandacht aan besteden. Ben je zelf ontwikkelaar en heb je interesse om je app een dag lang gratis weg te geven, dan kun je contact opnemen met organisator @wouterdesmet. Het moet gaan om een betaalde app voor iPhone of iPad.

Downloaden: AppEvent (gratis – update wordt verwacht)
Tipgever: Charlie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 23:54
Categorie Round-up
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.