Kookspelletje Sara’s kookcursus tijdelijk gratis dankzij AppEvent

Het kinderkookspelletje Sara's kookcursus is gratis verkrijgbaar in verband met de Nederlands-Belgische actie AppEvent.

Sara's kookcursusHet kookspelletje Sara’s kookcursus is tijdelijk gratis verkrijgbaar dankzij de actie AppEvent, waarbij iedere dag één applicatie gemaakt door een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar zijn prijskaartje verliest. Sara’s kookcursus is vooral toegespitst op jonge kinderen. Schermteksten in de game zijn Nederlandstalig en uitspraken gemaakt door hoofdpersoon Sara zijn ook in het Nederlands ingesproken. Daarnaast zijn er geen in-app aankopen of advertenties in het spel verwerkt.

Het spelprincipe van Sara’s kookcursus zit vrij simpel in elkaar. Een handje geeft aan wat je als volgende ingrediënt moet pakken, waarna je de aangegeven handeling uitvoert. Door de stappen op het scherm te blijven volgen, loop je het algemene kookproces langs. Hoe beter je dit doet, hoe hoger je uiteindelijke score.

Omdat er via AppEvent iedere dag één app gratis verkrijgbaar is, lijkt het aannemelijk dat Sara’s kookcursus na woensdag 30 januari weer zijn originele prijskaartje zal krijgen. Wij raden je daarom ook aan om goed in de App Store te kijken of de app nog gratis is, voordat je hem daadwerkelijk downloadt.

Downloaden: Sara’s kookcursus (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 3.1.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 12:24
Categorie Games
Onderwerpen appevent, recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.