iculture-app-gemist
App Gemist Je wekelijkse app-overzicht op zaterdag
App Gemist logo

App Gemist: Happening, KITT voor Apple Watch, Hipstamatic DSPO en meer

Deze week in App Gemist de Apple Watch-versie van KITT uit Knight Rider, foto-app Hipstamatic DSPO, berichten-app Happening en meer.

App Gemist logoIedere week bespreken we op iCulture de allerlaatste apps en games voor de iPhone. Hierdoor weet je welke applicaties je absoluut nog eens moet bekijken – en welke je misschien beter kunt mijden. Het kan echter prima zo zijn dat je één van deze app-artikelen over het hoofd ziet. Daarom zetten we ze in het weekend nog eens op een rij in App Gemist. Met deze week de opkomst van Nederlandse berichten-app Happening, de Apple Watch-versie van van KITT uit Knight Rider en nog veel meer.

Happening

Er is een nieuwe chat-app in opkomst. Happening laat je praten met je vrienden, maar heeft ook extra functies zoals een datumprikker, spelletjes en selfieopdrachten. Hierdoor is de app in korte tijd erg populair geworden onder studenten. Waarom is dat eigenlijk? Met die vraag in het achterhoofd namen we Happening uitgebreid onder handen. Lees onze review van Happening.

One Drop

Naar schatting ljden 800.000 Nederlanders aan diabetes type 1 of 2. Daarmee is het één van de meest voorkomende ziektes in ons land. Ondanks dat wordt er niet veel onderling over gepraat. Daar wil de iOS-app One Drop verandering in brengen. Hiermee kunnen diabetes-patienten namelijk hun ervaringen delen met anderen. Lees ons artikel over One Drop.

Hipstamatic DSPO

De makers van foto-app Hipstamatic kwamen deze week met een gloednieuwe applicatie. Met Hipstamatic DSPO maak je fotoalbums voor groepen, zodat je makkelijker afbeeldingen deelt. Dit maakt het bijvoorbeeld makkelijker om de vakantiefoto’s van iedereen bij elkaar te pakken. Kan deze voormalig grote fotofilter-app hiermee weer zijn momentum herpakken? Lees onze review van Hipstamatic DSPO.

GetReal

Met elkaar chatten via WhatsApp is zo gedaan, maar wanneer heb je voor het laatst met iemand in de echte wereld afgesproken? De app GetReal wil het makkelijker maken om met mensen in de buurt bijvoorbeeld een kop koffie te pakken. Dit doet de app door je locatie te gebruiken, zonder dat andere GetReal-gebruikers zien waar je precies bent. Een dating-app, zonder dat je met elkaar op een date hoeft te gaan. Lees onze review van GetReal.

KITT

Herinneren jullie Knight Rider nog? In deze oude serie uit de jaren ’80 babbelde Michael Knight geregeld tegen zijn auto – ook vanaf zijn horloge. Dat kan nu ook met de Apple Watch, dankzij de nieuwe iOS-app ‘KITT on your wrist. Ook wel WatchKitt genoemd. Helemaal officieel is hij niet, maar het effect is leuk genoeg om aan je vrienden te showen. Daarnaast is KITT van Nederlandse bodem. Lees ons artikel over KITT.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.