iculture-app-gemist
App Gemist Je maandelijkse app-overzicht

App Gemist: iPhoto, Telfort Online TV, Client File en meer

Elke zaterdag op iPadclub.nl: App Gemist. Deze week behandelen we iPhoto, de nieuwe officiële Apple-fotobewerkingsapp op de iPad, en bekijken we de nieuwe game Mass Effect Infiltrator.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iPhoto bewerkingsgereedschappenElke week passeert een groot aantal nieuwe iPad-apps de App Store-revue en iPadclub vist dag na dag de krenten uit de pap om uit te lichten. Maar dan nog is het aantal behandelde apps zo hoog, dat je simpel een applicatie over het hoofd kunt zien. Daarom elke zaterdag: App Gemist. Deze week kunnen we aan de slag met de nieuwe officiële fotobewerkingsapplicatie van Apple zelf: iPhoto. Ook kunnen Telfort-leden gratis televisie kijken op de iPad.


AG Mashable voor de iPadMashable – De veelgelezen tech-website Mashable heeft een nieuwe Mashable for iPad-app uitgebracht. De app is gesponsord door Mercedes Benz en gemaakt door Code & Theory. Het idee achter de app is dat je steeds dieper in de content duikt door naar rechts te vegen. Door op en neer te swipen krijg je gevarieerde artikelen in beeld over steeds andere onderwerpen. Artikelen worden geladen voordat je ze opent, zodat je niet hoeft te wachten op het ophalen van plaatjes en andere multimedia.
Downloaden: Mashable (gratis)

AG Telfort Online TVTelfort Online TV – Klanten die gebruik maken van Interatieve TV van Telfort, kunnen nu ook televisiekijken op de iPad. De dienst is ook beschikbaar voor de computer en Android-tablets. Telfort’s Interactieve TV basispakket kost 11 euro per maand. Voor gebruik van de iPad-app worden geen extra kosten in rekening gebracht. Om televisie te kijken op je iPad moet je de app Telfort Online TV downloaden en met je eigen draadloze netwerk verbonden zijn.
Downloaden: Telfort Online TV (gratis)

AG Client File iPadClient File – De iPad legt je geen strobreed in de weg om meerdere agenda’s te gebruiken, kent talloze toepassingen om foto’s mee te bewaren, draait zijn hand niet om voor PDF-bestanden bewerken en biedt allerlei mogelijkheden om contactinformatie op te slaan. Maar wat als je dat allemaal op één plek wilt? Client File is een nieuwe applicatie voor de iPad speciaal gericht op mensen die beroepsmatig met klanten omgaan. Je kan er verschillende klantendossiers mee samenstellen en elke voorzien van afspraken, documenten, foto’s, video’s, aantekeningen en notities.
Downloaden: Client File (€39,99)

AG IKEA Catalogus iPadIKEA Catalogus – Ruim zestig jaar nadat de eerste IKEA-catalogus op de deurmat viel, is het tijd voor vernieuwing: de gedrukte versie is nu ook op de iPad te bekijken. De app biedt een aantal extra’s, zoals filmpjes en het opslaan van favoriete pagina’s. Er staan 2000 producten en zo’n 4000 afbeeldingen in, waarbij je meteen kunt kijken waar de dichtstbijzijnde IKEA-vestiging is om de spullen te kopen.
Downloaden: IKEA Catalogus voor iPad – Nederland (gratis)

AG Mass Effect Infiltrator iPadMass Effect Infiltrator – De iPad is een nieuwe grote game rijker. Mass Effect Infiltrator is de naam van de derde persoons-shooter die samenhangt met de bejubelde Mass Effect-serie op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Het iPad-spel is een volwaardige actiegame dat zich afspeelt in de toekomst op een andere planeet. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om je personage sterker te maken en te voorzien van gadgets en de gevechtsbesturing werkt bijzonder vloeiend, maar misschien zijn het wel de beelden die Infiltrator echt doen opvallen.
Downloaden: Mass Effect Infiltrator (€5,49)

AG iPhoto iPadiPhotoApple heeft iPhoto uitgebracht voor de iPad. Met de applicatie kun je al je foto’s doorzoeken en je foto’s bewerken. De mogelijkheden gaan verder dan de standaard fotobewerkingen die je in iOS 5 kunt uitvoeren. Je kan foto’s voorbeschouwen in volledig scherm en bewerken met vingerbewegingen op het scherm en multi-touch bewegingen. iPhoto ondersteunt een resolutie van foto’s tot en met 19 megapixel en is dus ideaal voor het bewerken van de 5-megapixel foto’s die je met de nieuwe iPad kan schieten.
Downloaden: iPhoto (€3,99)

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.