iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Dodub, Final Fantasy VII, FrontApp en meer

In App Gemist zetten we alle nieuwe apps van de week op een rij. Met Dodub, Final Fantasy VII, FrontApp, Pac-Man 256 en meer.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

iTranslate

iTranslate voegt een handige toetsenbordextensie toe, zodat je vanuit iedere app nu tekst kunt vertalen van en naar negentig talen. Daarnaast is ook de Apple Watch-app vernieuwd. Lees ons artikel over iTranslate.

Leaving Work

Met Leaving Work verstuur je automatisch een berichtje als je je werkplek verlaat en naar huis gaat. Na eenmalig instellen gaat dit helemaal vanzelf. Lees ons artikel over Leaving Work.

Final Fantasy VII

Final Fantasy VII is nu beschikbaar voor iPhone en iPad. De gameklassieker vraagt echter wel de nodige vrije ruimte en heeft een flink prijskaartje. Lees ons artikel over Final Fantasy VII.

LinkedIn Lookup

LinkedIn Lookup is een nieuwe app van LinkedIn die er speciaal op gericht is om in contact komen met collega’s met de vaardigheden die je op dat moment nodig hebt. De app is vanaf nu te downloaden. Lees ons artikel over LinkedIn Lookup.

Pac-Man 256

De nieuwste Pac-Man-game zit heel anders in elkaar. Uitgever Namco Bandai werkt hiervoor samen met de makers van Crossy Road, om een oneindige arcade-game te maken. Lees ons artikel over Pac-Man 256.

FrontApp

Samen dezelfde mailbox beheren? Het kan met de zakelijke mailapplicatie FrontApp, waarin je ook intern kunt discussiëren over e-mails. Lees ons artikel over FrontApp.

Cliick

Vind je dating-apps teveel een ordinaire vleeskeuring, dan is Cliick misschien iets voor jou. Terwijl jij dagelijks artikelen voorgeschoteld krijgt, kom je gemakkelijk in contact met mensen die dezelfde dingen lezen. Heb je meteen iets om over te praten! Lees ons artikel over Cliick.

Name Shark

Met de hulp van Name Shark leer je aan de hand van spelletjes de namen van vrienden, collega’s en nieuwe medestudenten. Niet verkeerd aan het einde van de vakantie of begin van het schooljaar. Lees ons artikel over Name Shark.

Dodub

Het Nederlandse Dodub is een omgekeerde DubSmash: je kunt zelf filmpjes inspreken, waarna je ze met een druk op de knop stuurt naar vrienden. Lees ons artikel over Dodub.

Kono,ai

Wanneer kun je nou eigenlijk het beste met iemand afspreken? Daar wil de agenda-app Kono.ai bij helpen. Door je afspraken, locatie en andere data te scannen, stelt deze app voor wanneer je bijvoorbeeld het beste kunt lunchen of vergaderen. Hoe meer je in de app zet, hoe slimmer hij wordt. Lees ons artikel over Kono.ai.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2015, 12:50
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.