Walk-me-up-icon

Walk Me Up: deze wekker neemt een loopje met je

De Walk Me Up alarm-app zorgt ervoor dat je wel uit bed moet om je wekker uit te zetten. Deze wekker stopt namelijk pas met rinkelen als je meerdere stappen hebt gezet.

Walk-me-up-icon
Meerdere wekkers zetten, je klok een paar minuten vooruit zetten zodat je langer kunt blijven liggen; we verzinnen van alles om het moment dat we ‘s ochtends uit bed moeten zo lang mogelijk uit te stellen. De Walk Me Up Alarm Clock Free-app wil ervoor zorgen dat je echt wakker bent voordat je de wekker uitzet.

Deze alarm-app stopt namelijk niet met rinkelen totdat je een bepaald aantal stappen met je iPhone gezet hebt. Tijdens het instellen van de wekker kun je instellen hoeveel stappen je moet zetten voordat de wekker stopt, wat kan variëren van vijf tot honderd stappen.

Walk Me Up heeft een Evil Mode

Voor de mensen die zichzelf echt niet uit bed kunnen slepen is de Evil Mode toegevoegd, een modus waarin de snooze-knop verdwijnt zodat je echt zult moeten lopen om de herrie te stoppen.

Walk-me-up Walk-me-up-wekker

Als je er tijdens het wandelen achter komt dat Walk Me Up je stappen niet goed registreert kun je in de instellingen de gevoeligheid instellen van de sensoren die deze bewegingen detecteren.

Walk Me Up is gratis te gebruiken, met in-app aankopen

De app is gratis te gebruiken, al kun je via in-app aankopen de advertenties uitzetten en een limiet zetten op het aantal keren dat je op de snooze-knop kunt drukken. Ook zijn er meer alarmtonen beschikbaar via in-app aankopen.

Walk Me Up is niet de enige loop-wekker die in de App Store te vinden is, maar dankzij het simpele en duidelijke design is het wel een van de gemakkelijkste in gebruik. Bovendien is de app prima gratis te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2015, 14:00
Categorie Apps
Onderwerp wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.