App-downloads ook te annuleren in iOS 4.3

De laatste beta van iOS 4.3 bevat de mogelijkheid om app-downloads niet alleen te pauzeren maar om deze ook te annuleren.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

App-downloads annuleren in iOS 4.3In de laatste beta van iOS 4.3 blijkt het mogelijk om downloads van applicaties te annuleren, zo ontdekte AppAdvice. Tot nu toe was het zowel op de iPhone als de iPad wel mogelijk downloads te pauzeren, maar niet om deze helemaal te annuleren. Deze nieuwe toevoeging is met name handig wanneer het downloaden van je al dan niet gratis aangeschafte app toch langer duurt dan verwacht en je geen zin hebt om te wachten.

Het annuleren van app-downloads is volgens AppAdvice even eenvoudig als het verwijderen van een applicatie: je houdt het icoontje van de desbetreffende app vast totdat alle icoontjes beginnen te bewegen. Vervolgens tap je op het kruisje bij de app die nog aan het downloaden is en als het bevestigingsvenster verschijnt kies je voor ‘verwijderen’. Pauzeren is ook nog steeds mogelijk. Dit doe je door eenmaal op de desbetreffende app te tappen.

Nieuwe functies en verbeteringen die tot nu toe in iOS 4.3 werden ontdekt zijn onder meer nieuwe multitasking gestures die echter niet in de definitieve release aanwezig zijn evenals de mogelijkheid om de schakelaar aan de zijkant te gebruiken als mute- of rotatieknop. Meer vernieuwingen, zoals verbeterde spellingscorrectie en verbeterde interfaces, vind je in ons overzicht van iOS 4.3.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.