iculture-populaire-apps
Populaire Apps

App-downloads annuleren in iOS 4.3, iOS 4.2.6 voor Verizon iPhone vrijgegeven

De laatste beta van iOS 4.3 bevat de mogelijkheid om app-downloads niet alleen te pauzeren maar om deze ook te annuleren. Daarnaast heeft Apple nieuwe iPhone-firmware speciaal voor de Verizon iPhone vrijgegeven.

App-downloads annuleren in iOS 4.3In de laatste beta van iOS 4.3 blijkt het mogelijk om downloads van applicaties te annuleren, zo ontdekte AppAdvice. Tot nu toe was het zowel op de iPhone als de iPad wel mogelijk downloads te pauzeren, maar niet om deze helemaal te annuleren. Deze nieuwe toevoeging is met name handig wanneer het downloaden van je al dan niet gratis aangeschafte app toch langer duurt dan verwacht en je geen zin hebt om te wachten.

Het annuleren van app-downloads is volgens AppAdvice even eenvoudig als het verwijderen van een applicatie: je houdt het icoontje van de desbetreffende app vast totdat alle icoontjes beginnen te bewegen. Vervolgens tap je op het kruisje bij de app die nog aan het downloaden is en als het bevestigingsvenster verschijnt kies je voor ‘verwijderen’. Pauzeren is ook nog steeds mogelijk. Dit doe je door eenmaal op de desbetreffende app te tappen.

Nieuwe functies en verbeteringen die tot nu toe in iOS 4.3 werden ontdekt zijn onder meer de 3G persoonlijke hotspot, waarmee je je iPhone kunt laten fungeren als Wi-Fi-hotspot voor maximaal vijf verschillende apparaten. Meer vernieuwingen, zoals verbeterde spellingscorrectie en verbeterde interfaces, vind je in ons overzicht van iOS 4.3.

Hoewel het wachten nog is op de definitieve versie van iOS 4.3, heeft Apple afgelopen nacht wel nieuwe iPhone-firmware vrijgegeven. Het gaat om iOS 4.2.6 (build 8E200), een speciale versie voor de CDMA-iPhone (iPhone 3,3) die vanaf aanstaande donderdag voor bestaande Verizon-klanten in de voorverkoop gaat; overige Amerikaanse consumenten kunnen vanaf 10 februari een toestel bij de provider bestellen.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2011, 15:09
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen ios 3, ios 4, populaire apps, verizon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.