Aparte hoesjes van vilt: Bacon iPhone Case en Hard Graft

Een Duitse knutseldame maakt vilten iPhone-cases die op bacon lijken. Hard-Graft maakt ook vilten cases, maar in een heel wat onopvallender stijl.

iphone-bacon-caseOp een afstand zien ze er erg realistisch uit, deze Bacon iPhone Cases. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere formaten (waaronder eentje die geschikt is voor de iPhone) en kosten €25 per stuk. De cases worden gemaakt door een Duitse dame met de naam Antjes, die ze verkoopt via DaWanda, een zelfgemaakte-spullen-knutselsite die vergelijkbaar is met Etsy.

Hard GraftTipgever Laurens stuurde ons een mailtje over een ander soort vilten hoesjes: die van Hard Graft. Deze keer niet gemaakt in Duitsland, maar in Oostenrijk. Het prijspeil ligt hier ook wat hoger: vanaf 42 euro. Bij nader inzien blijken de cases echter precies hetzelfde te zijn als de cases van Working Class Heroes, waar we eerder over hebben geschreven. Blijkbaar failliet gegaan of onder een andere naam opnieuw begonnen. Net als bij hun eerdere shop komt er bovenop de toch al forse prijzen van Hard Graft nog eens 20% BTW en verzendkosten. Laurens vindt zijn bestelde iPhone-hoesje “werkelijk fantastisch”, maar de 2Unfold laptoptas is “een ander verhaal”.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2008, 10:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, hoesje, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.